Word Press – möjligheternas publiceringsverktyg

Jag arbetar huvudsakligen med publiceringsverktyget Word Press, ett så kallat CMS (Content Management System). En av många fördelar är att det finns nästintill obegränsade möjligheter till att skapa en helhetslösning för din webb-plats som du “kunden” i slutändan kommer vara mycket nöjd med. En annan fördel är att du själv kommer att kunna uppdatera innehållet för din webbplats med bilder, text och ev video. Word Press är av typen “Open Source” och helt gratis att använda.

Slider_2opt

Specialanpassade funktioner för din webbplats?

Web-Designing-Development-India

Tillsammans diskuterar vi i detalj olika tekniska lösningar och tjänster som du eventuellt vill ha kopplade till din sajt. Det kan röra sig om e-handel med betallösningar eller kanske en blogg. Vill du marknadsföra ditt företag och webbplats? Annonsering genom Google Ad Words är ett alternativ jag kan rekommendera. Sociala medier som Twitter, Facebook, Instagram, Linked In mfl. är även utmärkta plattformar för att bredda dina kanaler och öka din närvaro bland kunderna.

 

Vilka besöker din webbplats?

Zaporizhia_Population_Chart

Jag kan även hjälpa dig med analys av trafik till din webbplats. Med hjälp av verktyg som Google Analytics kan vi exempelvis få reda på dina besökares beteenden, vilka enheter de använder sig av och vilka av din webbplats sidor som är populärast. Utifrån denna information kan vi optimera din webbplats för att du ska få fler besökare – som också är återkommande.