Responsiv webbdesign

Med en responsiv design ser din webbplats bra ut i olika mobila enheter och skärmstorlekar. Webbplatsen “anpassar sig” automatiskt oavsett om besökaren tittar på en webbsida i horisontalläge eller normalläge i exempelvis en mobiltelefon. Idag är det viktigt att surfplattor, smart phones, laptops och stationära datorer kan visa din webbplats och dess innehåll lika bra då användandet av framförallt mobila enheter har ökat på senare år.

Responsive_Web_DesignNär vi i samarbete skapar din responsiva webbplats eftersträvar jag en enkel design med fokus på innehållet och inte vice versa – designen bör förstärka innehållets budskap. Målet är att de ska harmoniera med varandra för att leverera en visuell upplevelse som är relevant och behaglig för dina besökare.

 

Grafisk design och layout

Har du en grafisk profil för ditt företag med brevpapper, kuvert och visitkort som sänder ut rätt budskap för dina kunder?frågeteckenwebb Man brukar säga att ett företags logotype representerar hela verksamheten rent visuellt – och en av hörnstenarna i att bygga ett varumärke.

När vi skapar din webbplats är det en klar fördel om du redan har en logotype och grafisk profil för ditt företag, vi kan då utgå ifrån befintliga färger, former och bildspråk när vi arbetar med att ta fram webbdesignen för din nya sajt. Jag hjälper dig med att ta fram en komplett grafisk profil om du inte redan har det.